29 Ocak 2011 Cumartesi

19 ARALIK 2010 İLK KONRTOLÜMÜZ

Hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri ,gün içinde pik yapan fakat asla geçmeyen bir sancı var.Daha önce gebelik yaşamış Arkadaşlarım , büyükler ,satın aldığım tüm gebelik kitapları ve bazı web siteleri kasık sancısının gebeliğin ilk haftalarında normal olduğunu söylüyorlar. Bende pek takmadan hertürlü işimi gayet koşturmacalı bir şekilde yapıyorum,pimpirik yapmak istemiyorum.sonuçta hasta değil,hamileyim diye düşünüyorum.
Ama o sancı''pik'' yaptığında ,13 aralık gecesindeki soğuk terleme,sancı,bulantı üçlüsü tamda işimin gücümün ortasında,bir müşteri görüşmesinde,bir koşturma sırasında öyle bir yakalıyor ki.Sonra bu sancının süresi uzamaya başlıyor.Dayanılmaz oluyor.İlk kontrolümüze kadar 1 hafta bu şekilde geçiyor.Doktoruma bunu anlattığımda derhal 10 günlük rapor  veriyor bana,bu ağrı sıfırlanana kadar yatılacak .Bebeğimiz 6 haftalık.
İşe gitmek, stres yapmak yasak,lavaboya gitmek haricinde yattığım yerden kalkmak yasak!!!
Korkuyoruz tabii biraz,ama içimiz hep rahat,kuş gibi.
İyi o ,biliyoruz biz!
Doktorumuza güveniyoruz.
31 Aralık 2010 gecesi ,yeni yıla Noyan'cığım ve sancılı fasulyemizle sakin sakin giriyoruz.Kapımızın önünde narlarımızı patlatıyoruz saat 00:00da .Milli piyango biletlerimize, sayıları rüyamda görmeme rağmen çıkmıyor hiçbirşey.:))))

1 yorum:

Lütfiye dedi ki...

En büyük ikramiye vurdu ki zaten :)